ЛУКС В ЗЛАТО! ЕТО КАК ПРАЗНУВАТ БАЛОВЕТЕ СИ ДЕЦАТА НА ЗВЕЗДИТЕ! (СНИМКИ)

Topics:

72793e01d145e49fd973f9d12a9136a6

Лукс, много злато, разхищение на средства и тоалети за хиляди. Така в общи линии ще протече балът на децата на известните българи у нас, научиHotArena.net.

 

След грандиозния бал на Фики Стораро, който отпразнува завършването си с харч от 70 бона, едва ли някой може да го надмине. Но това не пречи на звездите да се опитват да догонят гордия татко Тони Стораро по разхищение.

 

40 бутилки уиски…

 

Припомняме, че за абитуриентската вечер на сина си фолк певецът се бе подготвил със 180 кг пилешко и 40 бутилки 12-годишно уиски за своите 450 гости. Само за украсата на залата Стораро се бе изръсил над 5 бона, но кой ти брои.

 

70-те хиляди, които бяха пръснати за бала на Фики, много от известните българи не биха дали и за сватба, но Тони не се скъпи.

 

Не се скъпи и народната певица Росица Пейчева. Дъщеря й празнува бала си днес, на 24 май, а преди два дни майка й събра над 80 близки и приятели, за да се почерпят. Мироана завърши езиковата гимназия в Пловдив с отличен и заслужава една приказна вечер.

 

Сред гостите на празника бяха кръстницата й фолк дивата Ивана, Роксана, Илиян и Мис Бони. Тогава Мироана имаше отделен тоалет, докато днес ще блесне в рокля със златни елементи. За грима й, разбира се, ще помогне Мис Бони.

 

И оркестърът да свири…

 

Синът на барда Михаил Белчев и Кристина Белчева – Константин, завършва звездния клас на Националния учебен комплекс по култура. Негови съученици са дъщерята на главния архитект на София Карина, синът на Джуджи Константин и щерката на покойния водещ на „Добро утро“ Александър Авджиев – Бояна.

 

Всички те не са чакали да завършат, за да се преориентират към професия. Константин Белчев например вече има няколко авторски песни с видеоклипове, както и престижни награди от конкурси и фестивали, писа „Телеграф“.

 

Отново с музика се занимава и синът на Момчил Колев от дуета Дони и Момчил. Калоян завършва тази година и е щастлив, че вече има и професия. Наскоро е завършил аранжимента към най-новата песен на Ирина Флорин „Очакван непознат“ и вече е сключил договор с холандска компания за ремикси.

 

Тези дни баловете ще си отпразнуват и синът на актьора от Под прикритие Пламен Манасиев – Асен, дъщерята на композитора Красимир Гюлмезов – Рада, и синът на Юлияна Дончева – Йоан-Дако. Честито!

Източник : hotarena.net

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>